VERSONAUTAS

DIVENDRES 14 DE JULIOL DE 2017 (20h20)

Aquest duo ens ofereixen una experiència plena de contrastos, una trobada entre la poesia i la música, un viatge cap a un món sonor pilotat perRoqui Albero (trompeta, flugelhorn, veu i efectes) i Ana Sanahuja (piano, teclats, cors i efectos). Rodant des del 2013, aquesta peculiar proposta ha trobat acull en espais molt distints: clubs i festivals de jazz com ara Festival de Jazz de Toledo, teatres i centres culturals com ara la Casa de la Poesía de La Habana (Cuba), festivals de poesia i galeries d’art com ara Festival “Espais de Poesia d’Alella” (Barcelona), etc.

Com a trompetista, Roqui Albero s’ha format una carrera i ha treballat, entre altres, amb Jorge Drexler en el disc Bailar en la Cueva, premiat amb 2 Latin Grammy.

La polifacètica Ana Sanahuja compatibilitza el treball com productora artística amb projectes creatius entre els quals trobem un fum de col·laboracions amb grups de blues i música de cambra de Barcelona, Nova York i València, en la composició de la música d’obres de teatre(ex. l’adaptació lorquiana El marinero, la doncella y el estudiante, estrenada en New York University) i d’un projecte humanitari del col·lectiu d’artistes Freedom Glory Project.

 

14 i 15 de juliol de 2017

Plaça de Palmeretes,

Platja de Tavernes de la Valldigna