Essències, amb Pepino Pascual (Catalunya)

DIVENDRES 19 DE JULIOL DE 2019 – 20h15

Pep Pascual és un músic, compositor i inventor d’instruments català, conegut per les seues col·laboracions amb diverses companyies, on crea les bandes sonores dels espectacles, i actuant en directe en alguns d’ells. Ha tocat i col·laborat amb diferents formacions musicals com, per exemple, La Vella Dixieland, Tandoori le Noir, Pascal Comelade o Troba Kung-Fú, entre d’altres.

Amb Essències Pepino Pascual ha creat un espectacle familiar en el qual ens proposa un viatge per fer volar la imaginació. El personatge protagonista de l’espectacle ens acompanya en el descobriment de les múltiples sonoritats com una mena de “xaman” amb una actitud de joc i d’experimentació que deixarà bocabadats a grans i menuts.

Els seus instruments ens desperten informacions amagades en el nostre “ADN”, desprenen aromes de de llocs llunyans… i propers! ens obren vies profundes, naturals o juganeres per on la música pot fluir. Essències seleccionades des de l’amor als sons del món i de la vida. I l’amor a la música!

 

19 i 20 de juliol de 2019

Plaça de Palmeretes,

Platja de Tavernes de la Valldigna