La Petita Orquestra Peiotaire

DISSABTE 18 DE JULIOL DE 2020

Els agronautes de La POP, Petita Orquestra Peiotaire, ens acompanyaran també enguany al Desllunat per presentar les cançons incloses al seu darrer disc Vol 2, una nova col·lecció on evidencien de nou, el potencial de la tradició musical d’ací i del més enllà.

Des d’una perspectiva contemporània i eclèctica, revisiten peces ben populars actualitzant i ampliant l’imaginari col·lectiu, a través de nous arranjaments i adaptacions de textos amb la intenció d’esperonar l’esperit inclusiu i universal del nostre llegat cultural.

La banda es caracteritza pel seu ús d’instruments no convencionals (objectes, joguines i invents), juntament amb altres instruments, podríem dir, de tota la vida (acordió, guitarra, guitarró, contrabaix, etc.). Tot açò, per confeccionar un itinerari apte per a tots els públics i singular en l’aplicació d’un munt de ritmes i harmonies d’esperit mundialista.

La Petita Orquestra Peiotaire són Francesc Burgos, veu, guitarró, efectes sonors, objectes i joguines; Gerard Vercher, acordió, melòdica, glockenspiel, campanes i joguines; Hugo Canet, saxòfon, veu, guitarra, bombo, congues, platerets i ampolla de vidre i Tonete Puerto al contrabaix.

 

18 de juliol de 2020

Parc del Llac,

Platja de Tavernes de la Valldigna.