DAVID PASTOR & ‘CHIPI’ CHACÓN QUINTET

DISSABTE 14 DE JULIOL DE 2018 – 22h20

Es va formar al Musical de Sedaví, una autèntica pedrera del jazz valencià, d’on han sortit alguns dels grans jazzmen actuals del país. Pastor, sens dubte, fou un dels millors alumnes d’aquella escola, un trompetista talentós, versàtil, de discurs polit, virtuós i bell, que ha captivat a músics com Perico Sambeat, Ximo Tébar, Eladio Reinón, Mario Rossy, Frank Wess, Mike P. Mossman –un dels seus mestres–, Danilo Pérez, Slide Hampton, Pat Metheny o Paquito D’Rivera; o a artistes d’altres gèneres de l’alçada de Presuntos Implicados i Celia Cruz.

Al festival, aquests dos referents de la trompeta als seus respectius països, uniran la seua passió amb aquest pequliar format per a retre tribut a la història del seu instrument a través del jazz. Acompanyats per una base rítmica també internacional i de luxe, oferiran un viatge a través de sonoritats que van des del llenguatge més clàssic a l’avantguarda actual.

Formació: David Pastor (País Valencià)- trompeta; ‘Chipi’ Chacón (Veneçuela) – trompeta; Francesc Capella (Catalunya)- piano; Massimiliano Rolff (Itàlia) – baix;  Anton Jarl (Suècia)- bateria.

 

13 i 14 de juliol de 2018

Plaça de Palmeretes,

Platja de Tavernes de la Valldigna