ARANTXA DOMÍNGUEZ I RICARDO BELDA. PROYECTOS SÓLIDOS

DIVENDRES 14 DE JULIOL DE 2017 (22h20)

Amb el format clàssic i elegant, ensems, de piano i veu, aquests dos grans artistes ens ofereixen un espectacle obert i personal que obri el ventall jazzístic a un públic més generalista. Aquest projecte conjunt que començàren a girar l’any passat ha estat presentat, entre altres seus, al Palau de la Música dins del cicle Jazz a poqueta nit.

Arantxa Domínguez (veu) ha format part de grups d’estils diversos com ara Revolver i Ximo Tébar Banda, mentre també es dedica a l’ensenyança i difusió del jazz. El seu particular estil és un jazz híbrid que participa del swing, bebop, bossa nova, bolero i tango.

Ricardo Belda compta amb una dilatada trajectòria i un alt grau de reconeixement pel públic especialitzat i crític. Pianista professional de jazz des de fa molts anys, ha col·laborat de manera regular amb artistes com ara Presuntos Implicados i Sole Giménez. Ha rebut nombrosos reconeixements crítics com ara el primer premi del III Concurso de Jazz de la Diputació Provincial de València (1987) o la nominació a la millor composició musical per a teatre en els Premis Arts Escèniques de la Comunitat Valenciana (2001).

 

14 i 15 de juliol de 2017

Plaça de Palmeretes,

Platja de Tavernes de la Valldigna