Agricultural Wisdom amb Javier Vercher (País Valencià)

DISSABTE 20 DE JULIOL DE 2019 – 23h00

Javier Vercher presenta Agricultural Wisdom, un projecte musical en el qual aquest saxofonista i compositor de carrera internacional ha comptat amb un sextet format per alguns dels millors músics residents a València.

El seu treball té un estil molt personal, creatiu i progressiu, a més d’un caràcter inquiet i productiu. Vercher és un dels saxofonistes espanyols amb major abast internacional. Ha gravat com a líder amb grans noms del jazz, com Larry Grenadier, Lionel Loueke, Sam Yahel, Francisco Mela, Dave Kikoski, Robert Glasper, Rakalam Bob Moses, Kevin Hays, Jordi Rossy o Billy Hart. Després d’estar una dècada als EUA, entre Boston i Nova York, ha continuat la seua carrera a València, produint discos propis i participant en projectes aliens.

Agricultural Wisdom està pensat com un espai obert a la improvisació i el desenvolupament orgànic del jazz, amb una riquesa harmònica plena de matisos i un llenguatge lliure d’excessos i clarament sensitiu. El projecte ha anat passant per diferents etapes en les quals han participat diferents músics. Ara és quan Vercher percep la maduresa d’aquesta idea i li dóna una major transcendència amb una formació de gran qualitat amb la qual ja està realitzant alguns registres per a un futur àlbum.

Amb la participació d’Iván Cebrián (guitarra), Albert Sanz (piano), Ales Cesarini (contrabaix) i David Gadea i Carlos Martín (percussions)

 

 

 

19 i 20 de juliol de 2019

Plaça de Palmeretes,

Platja de Tavernes de la Valldigna